Lisä-ohjeita ja selvityksiä kilpailuohjeisiin
Numeroitten jako
 Numerot ovat sarjoittain kansiossa (kuva), josta kilpailija ottaa omansa, numerot hakaneulat ovat esilähdössä (niin karsinnassa kuin A-finaalissa). Numerokansioon kannessa on sarjatunnus ja ko. sarjan lähtölista, josta on helppo tarkistaa oikea numero.

Varusteitten kuljetus
Karsinnasta ja A-finaalista on varusteitten kuljetus maaliin. Kilpailija laittaa varusteensa omaan kassiin, eli oma kassi tai vast. mukaan esilähtöön. Laita kassi lähtöaikojen mukaisesti numettyyn perävaunuun. Varusteet kuljetatetaan maalialueelle.

Rastimääritteet
Karsinnassa rastimääritteet ovat vain kartassa. Valmennusjohdon toivomuksesta, TA on päättänyt, että irralliset rastimääritteet annetaan H/D21-karsintasarjalaisille, jotka saavat rastimääritteet 1 min. ennen lähtöä. Rastimääritteet ovat karttaämpäreitten vieressä..
A- ja B-finaaleissa on ainoastaan irralliset rastimääritteet, kartoissa ei ole määritteitä. Järjestäjän toimesta ei ole myöskään kiinnitysvälineitä.

Erityispiirteitä maastosta
Karsintamaastossa on puukasoja, joita ei kuvattu karttaan (kuva) ja finaalimaastossa on maitotölkkimetsä eli taimikko, jota on suojattu maitotölkeillä (kuva1) (kuva2).

 

Etusivulle
Postia ylläpitäjälle